Veel gestelde vragen.

Hoe ga ik te werk!

Nadat u online uw boeking heeft gemaakt krijgt u een bevestiging en een intake formulier toegestuurd.

Bij de sessie levert u het ingevulde en ondertekende intake formulier in.

Aan de hand van uw formulier vindt het intake gesprek plaats. Verder zal ik op uw probleem ingaan om zo nauwkeurig mogelijk het probleem en de gevolgen duidelijk te krijgen. Vervolgens ga ik kijken wat u graag voor uw probleem terug wilt . Ik bedoel hiermee, dat als u bijvoorbeeld bang bent voor spinnen, dan durft u de ruimte waar de spin zit niet in. Hier voor in de plaats wilt u dan wellicht dat u ruimtes, ongeacht spinnen, binnen durft te gaan.

Ook hebben we het over wat hypnose is en hoe het werkt, het verschil tussen het onderbewustzijn en het bewustzijn en wat u tijdens de sessie kunt verwachten.

Natuurlijk krijgt u alle tijd om uw vragen te stellen.

En als u dan zover bent gaan we beginnen!

U wordt op een op u afgestemde manier in hypnose gebracht, een heerlijk ontspannen gevoel. Vervolgens gaan we de hypnose verdiepen om op het juiste niveau te komen om de gewenste veranderingen door te voeren.
Als dat gedaan is wordt u weer uit de hypnose gehaald en voelt u zich weer helemaal fit en alert.

Na de hypnose sessie komt het even op u aan!
Door positief te denken versterkt u de herprogrammering, met andere woorden: laat u zich niet leiden door negatieve gedachten als, het werkt toch niet – ik voel toch nog iets. Bij dergelijke gedachte of de drang na, dan moet u even sterk zijn en zeggen “Nee” ook bij mij werkt het – ik kan het.

Na een week zit de nieuwe programmering er zo diep in dat u uw doel nu echt heeft bereikt.

Proficiat

Veel gestelde vragen.

Hypnose

Hypnose ondergaan bij een meester hypnotiseur is de meest snelle, veilige en fijnste methode om direct te kunnen veranderen.

Voor elk issue.
Lichamelijke of geestelijke issues.
“Voor alles?”

Ja, hoe vreemd het je nu ook lijkt . . . voor alles. Herstel, verbetering en oplossing. Het enige wat we van je willen is een sterke motivatie om beter te worden c.q. te veranderen, en je toestemming om even met je prachtige onderbewustzijn te mogen communiceren. Dat is alles.

Hoe voelt hypnose

We hebben eigenlijk geen idee, want iedereen ervaart het anders, we zijn allemaal immers uniek. Sommigen horen alles, sommige krijgen minder mee, etc. We geven al jaren internationaal opleidingen aan zo’n beetje alle soorten mensen, en ook daar vertellen we hetzelfde: wij kunnen nog steeds niet vertellen hoe hypnose nou precies voelt, omdat iedereen het anders ervaart. Dit kan zelfs van dag tot dag anders zijn!

Verlies ik de controle over mijzelf

Onze cliënten komen bij ons omdat ze denken, zich voelen of gedragen op een ongewenste manier. Ze hebben de controle al verloren. Ons werk is om dat terug te geven.

Tijdens de sessie krijgt u alles mee en blijft u baas over u zelf!

Hoeveel sessies moet ik ondergaan.

Uiteraard afhankelijk van het issue is te stellen dat hypnose een revolutionair kortdurende en effectieve behandeling is in vergelijking  met gedrags- en psychotherapie. Gewenste resultaten doen zich dan ook meestal al voor na één sessie.

Zo weinig sessies is dat mogelijk?

Als je ons leert kennen en deze echte hypnose eenmaal hebt meegemaakt zul je het begrijpen. Waarom 5 sessies? Waarom 10? of 100? Kijk, het is eigenlijk vrij eenvoudig. Even als voorbeeld een geestelijk issue: Er is iets in je software (hersenen) wat op momenten ongewenste signalen naar het lichaam (de hardware) stuurt. Je bewustzijn wil dat dit andere signalen zijn (positieve signalen). Je wilt dat het lichaam en de geest zich voelt zoals je bewustzijn (je verstand) dit wil. En dit is nou precies wat échte hypnose doet. *Vaak al vanaf 1 sessie.* We bieden uiteraard alle nazorg indien gewenst. Je kunt altijd een extra sessie boeken, en we geven ook gratis telefonische en email-ondersteuning.

Het intake gesprek

Het intakegesprek is in de eerste sessie inbegrepen.

Bij de bevestiging van uw reservering heeft u een intake formulier gekregen.

Deze wordt bij het intake gesprek met u doorgenomen en zal er verder op uw probleem worden ingegaan.

Wij zoeken geen oorzaak. Het onderbewustzijn heeft het gecreëerd, en kan het aldus ook oplossen op haar eigen manier. Wij hebben eigenlijk maar één vraag:
Wanneer heb je waar last van, wanneer niet, en wat wil je daarvoor in de plaats voelen?

Mag er iemand bij de sessie aanwezig zijn?

Omdat wij met het onderbewustzijn werken, en dus alle externe factoren die hierop van invloed kunnen zijn willen elimineren, werken wij tijdens de sessie altijd 1-op-1. Zo kunnen we ook alle aandacht daar geven waar deze gewenst is.

Ik ben niet te hypnotiseren.

Iedereen die zich kan concentreren, instructies op kan volgen en een voorstellingsvermogen heeft is klaar voor een formele hypnose*. Zoals al eerder vermeld begeleid de hypnotiseur je naar deze staat, waar je dit uiteindelijk dus zelf doet. Door de instructies van de hypnotiseur op te volgen wordt het dan ook mogelijk om de problemen op te lossen.

Komen er dingen uit het verleden naar boven?

Alleen indien dit specifiek besproken zou zijn, maar deze (vaak pijnlijke) regressie-technieken behoren niet tot onze natuurlijke en effectieve nieuwe technieken.

Kom ik altijd weer uit hypnose?

Iedereen komt uit hypnose, tenzij de persoon er zo intens van geniet (vergeet niet: hypnose is een fijn gevoel!) dat deze ervoor kan kiezen hier nog even in te blijven. Zelfs al zou er geen hypnotiseur aanwezig zijn om de persoon hieruit te ontwaken, zelfs dan gaat de hypnose vanzelf over naar een natuurlijke slaap.

Krijg ik garantie

Wij garanderen dat wij ons optimaal zullen inzetten voor het meest snelle en efficiënte gewenste resultaat. Resultaten garanderen zijn uiteraard onmogelijk, hoe graag we dit ook zouden willen toezeggen. Een pil, een operatie, een advocaat, een psycholoog e.d. kunnen dit helaas ook niet.

Is er een ethische code?

Alle gegeven informatie in het kader van de consultatie blijft strikt vertrouwelijk tussen hypnotiseur en cliënt en valt onder ons beroepsgeheim. Uitgangspunt is dat het welzijn en de vrije keuze van de cliënt altijd wordt gerespecteerd.