Succes verhalen

alcohol verslaving (anoniem)

…er volgen  nog meer

mensen spreken graag over hun ervaring met hypnose!

 • Enigszins nerveus ging ik naar mijn eerste hypnosessie om af te vallen.Gelukkig werd door Harry gelijk op mijn gemak gesteld en naar een duidelijke uitleg was het zover, ik onder hypnose wie had dat gedacht. Wat een fantastische ervaring heerlijk ontspannen en ik ging met een heel goed gevoel weer naar huis. Nu een maand later ben ik 5 kilo afgevallen en dat zonder enig probleem. Het gaat gewoon vanzelf.
  Petra
 • Een heerlijke ervaring en  nu al 3 maanden gestopt met roken.
  Bianca
 • We hebben alles al geprobeerd om onze zoon van het nagelbijten af te komen. Na slechts 1 hypnose sessie is hij gestopt met het nagelbijten.    
  Carla
 • Twee weken geleden zijn we bij jou geweest. Voor een hypnose sessie ivm alcoholverslaving van m'n man. Ik wil jou nog graag bedanken. Deze 2 weken zijn opmerkelijk anders dan hiervoor. Mijn man is veel meer aanwezig,oogt frisser. Humor komt terug..of moet ik zeggen was er misschien wel maar anders. Als we op visite gaan dan geeft hij aan dat hij de drankjes laat staan. Verder met niemand over gehad. Nu hoop ik dat dat voor altijd is, maar weet ook niet goed wat ik mag en kan verwachten...Heb ik ook niet gevraagd... Is het een voorlopig beeld..ligt het aan mijn man of hij de 'draad' weer op gaat pakken, is dat afwachtten (lees voortdurende angst...) of is dit blijvend? Na zoveel jaren van wantrouwen en zorgen kunt je dat zich misschien wel voorstellen. Natuurlijk is dit verschil al geweldig maar deze vraag kon ik (of niet aan gedacht..zover vooruit kijken...)niet meer stellen. Nogmaals enorm bedankt, en dat is te zwak uitgedrukt!!!!!  
  "Anoniem"
 • 1 maand later. Het gaat zo goed! Verjaardagsfeest van mijn moeder en verjaardagsfeest van m'n schoondochter achter de rug en nog steeds geen moment van dilemma. Als dat zo mag blijven, ben ik zielsgelukkig en heb ik mijn man weer terug. De jongens hun vader en m'n schoondochters een fijne schoonvader! En het allerbelangrijkste, hij heeft zichzelf weer terug en de controle over zichzelf!!  
  "Anoniem"
 • Ik ben bij Harry Heeg geweest om een probleem op te lossen waarvan ik wel wist wat het effect op me was, maar niet waar het door veroorzaakt werd. Ik had al diverse manieren geprobeerd om er achter te komen, maar het lukte niet. Steeds raakte ik geblokkeerd. Bij Harry eerst besproken waar ik problemen mee had, daarna hoe het zou zijn als ik het opgelost zou hebben. Dat laatste hielp hij goed mee. Toch best lastig om te bedenken hoe het zal zijn als je dingen opgelost hebt. Daarna de hypnose-sessie zelf. Het ging eigenlijk heel gemakkelijk. Ik had verwacht dat het moeilijker zou zijn om onder hypnose te komen. Tijdens de sessie kreeg ik als vanzelf het inzicht in waar de problematiek vandaan kwam. En losten we het ook op. In de loop van de volgende dag begon ik het verschil te merken. Een week later was eigenlijk mijn probleem opgelost en voelde ik me erg bevrijd. Tot mijn verrassing werkte het ook nog in andere dingen door, waarvan ik dat niet verwacht had. Ik vond het een heel bijzondere ervaring en een aanrader voor mensen die tegen problemen oplopen en daarbij hulp nodig hebben zonder dat ze het verhaal eerst een aantal keren moeten vertellen.  
  Judy
 • Ik ben al tijden bezig om een aantal kilo’s af te vallen. Dit door te sporten en mijn eetpatroon aan te passen. Gek genoeg heb ik dagen waar mijn discipline hoger ligt dan andere dagen. Vooral met sporten vind ik het vervelend als de discipline lager ligt. Via hypnose heb ik een balans gevonden wat goed voelt. Het in hypnose gebracht worden is een rare ervaring. Na mijn gevoel ben ik er de hele tijd bij geweest alleen de antwoorden die ik moest geven had ik niet in de hand. Na de hypnose was ik lichamelijk heel ligt. Door de hypnose ben ik een stuk gezonder gaan eten. Je verlangt ook meer naar gezond eten! Het sporten doe ik nog steeds. Als dit even op een laag pitje staat dan vind ik dat niet zo vervelend. En het mooie is dat ik inmiddels op mijn gewicht zit wat ik wil! Ik raad het zeker aan om hypnose te ervaren en je probleem aan te pakken!
  Melissa
 • Hallo Harry, Ik ben enorm tevreden over onze afspraak. Ik heb het als heel prettig ervaren en heb nu veel meer rust merk ik. Zo nu en dan komt het 'probleem' nog even terug maar ik kan het nu veel makkelijker van me af zetten. Dus kortom: Helemaal super! Hartstikke bedankt. Ik heb uw praktijk ook al aan meerdere bekenden aangeraden.
  Lynn
 • Hallo Harry, Zoals afgesproken zou ik je laten weten hoe het met me gaat na mijn mail van vorige week. Sinds halverwege vorige week gaat het slapen een stuk beter, ik heb na de sessie ervaren dat ik een soort rust, helderheid over me kreeg wat me inzicht gaf in mijzelf. Daardoor heb ik vorige week een besluit genomen over iets wat me onbewust toch wel stress op leverde. Sinds dit besluit gaat het dus beter. Ik vond het een bijzondere ervaring om onder hypnose te zijn, had niet verwacht dat het wat langer duurde voor het resultaat gaf. En zeker niet op de manier hoe het bij mij ging, inzicht in je eigen handelen. Bedankt voor alles. Hartelijk groet,
  Anja
 • Hallo Harry, Ik had beloofd je te laten weten hoe het met mij verder ging na de hypnose sessie. Vandaag is alweer drie weken geleden. Tijd vliegt... Ik heb even gewacht met reageren, ik wilde de veranderingen rustig kunnen vaststellen. Inmiddels ben ik voorbij het stadium van een paar keer per dag analyseren van "merk ik al wat" ?. Ja, ik merk dus "wat"... Het voelt alsof er een last van mijn schouders is gevallen. Ik voel me lichter, niet in gewicht (grinnik) maar in gemoed. Ik durf meer, de rem die ik op stukjes leven had gezet is er van af. Ik heb een soort basis "blij-ei gevoel". Ik ben bijna allergisch voor het negatieve om me heen, bij gebrek aan een betere omschrijving. Een prettig gevolg van dit alles is dat 'mijn buik' nog nauwelijks een issue is. Wel is er de vrees dat ik dit gevoel weer kwijtraak, maar dan bedenk ik me dat mijn harde schijf in mijn hoofd opnieuw is geprogrammeerd, en dat de updates dus blijvend zijn. Kortom, ik ben blij dat ik deze stap, die voor mijn doen toch best out-of-the-box was, heb genomen. Al met al hoop ik ook dat ik met deze ervaring mijn nichtje van 40, een verpleegkundige met hypochondrische inslag, kan overtuigen een hypnose sessie te ondergaan. Ik zal haar graag naar jou verwijzen als ze zover is. Met groetjes,
  Ria
 • dag Harry, Ik wil je graag laten weten dat ik me heel goed voel na de uitgebreide sessie bij jou, drie weken geleden. Ik voel de wilskracht om fijner te leven, de negativiteit te weren en via de oefening te werken. Het is een hele omslag, waar ik heel blij mee ben.  Heb een besluit over mijn werk kunnen nemen en heb af en toe heel veel energie. De boel stroomt beter.... Dank voor je tijd en aandacht en hulp! Mocht ik het gevoel hebben nog eens wat nodig te hebben dan zal ik je benaderen. Hartelijke groet,  
  Anje
 • Ik kan iedereen aanraden met wat voor probleem ook naar Harry te gaan! Ik had door een langdurige duizeligheid angst en paniekaanvallen ontwikkeld die zo erg werden ik soms niet meer kon rijden, werken, überhaupt rond mensen zijn. En werd steeds erger waardoor ik na weer een hele erge aanval te hebben gehad bij een begrafenis direct daarna online een afspraak heb gemaakt! (Een heel fijne manier online kan, daardoor zet je de stap sneller en afspraak staat dus ga je wel) Harry is een hele aardige man met veel ervaring wat je kan merken. Na 1 sessie was ik van mijn probleem af. Kort na de sessie nog wel is dat de angst opkwam maar zette niet door en met een paar weken gewoon helemaal af was en nu zelfs niet eens meer bij nadenk dat t ooit nog kan gebeuren want ik weet niet gebeurd! Na afgelopen week mailcontact te hebben gehad om hem te bedanken en alleen nog last had vertrouwen en zelfvertrouwen nog wel beetje weg is na wat ik mee gemaakt heb en hij direct zei kom maar langs als je wil ik heb een nieuwe techniek geleerd en kan is kijken of we dat ook nog weg kunnen halen. Ik ben gisteren geweest en wederom voel me vandaag stukken rustiger en beter. Harry bedankt!
  Tesssa
 • Ik was in het begin wat sceptisch over hypnose en het plaatsen van de virtuele maagband, maar Harry heeft mij hierin vertrouwen gegeven. Hij is een warme persoonlijkheid en straalt rust uit. Voor mij is hypnose een effectieve manier van afvallen en ben blij met de resultaten die ik tot nu heb bereikt.
  Sandra
 • Eind november onder hypnose geweest. Wilde graag van het snoepen en snaaien af. Gelijk de volgende dag ging het al goed. 3 Maanden later nog geen koekje snoepje chips aangeraakt. Voel mij stukken fitter en al 7 kilo kwijt. Met totaal geen moeite of drang wel iets te pakken.
  Rita
 • Dag Harry,
  Ik heb onlangs een behandeling ontvangen van jou en heb beloofd om te laten weten hoe deze “uitpakt”.
  Ik ga als een trein!!!
  Het is echt niet te geloven hoe ik nu kan /mag sporten.
  Nu 3 x per week.
  Maar binnenkort 5 x  week.
  Ik heb een “schoolreisje” gevoel als ik de tas inpak.
  Tijdens het sporten ook geen beperkingen.
  Het hardlopen heb ik nog nooit zo ervaren.
  Ik raak niet buiten adem en hartslag blijft ,hoe bijzonder ook, rustig .
  Wat ik ook even wil benoemen is dat ik nu na het sporten een “normale spierpijn “ervaar.
  Eerder was ik de dag erna out of order door de heftige reactie die mijn lichaam gaf.
  Mede de fybromyalgie was oorzaak , maar ook een eerder auto ongeval gaf bijzonder veel pijn in schouder-nek.
  Je begrijpt dat ik ik super blij ben en dankbaar dat het zo goed gaat.
  Dank je wel voor deze.
  Sigrid
 • Beste Harry Heeg,

  Via deze weg wil ik u laten weten dat ik geslaagd ben voor mijn Vwo-examen.

  14 juni ben ik bij u geweest om mijn stress te doen verminderen voor mijn herexamen Nederlands.

  De dag van mijn herkansing was ik aardig ontspannen.

  Ik had wel wat spanning, maar dit was eerder gezonde spanning.

  De herkansing heb ik ontspannend kunnen maken, zonder in de stress te moeten schieten en een black out.

  Nogmaals wil ik u hier voor bedanken.

  Met vriendelijke groet,

  Michelle
 • Goedemorgen Harry,

  Wij hebben elkaar ongeveer 2 jaar ontmoet in jouw praktijk in Assen waar je me met behulp van hypnose van het roken hebt afgeholpen.
  Sindsdien ben ik rook vrij.
  Nu heb ik ontzettend veel last van tandenknarsen in mijn slaap.
  Elke nacht weer en dat kost veel energie (en tanden op den duur).
  Door de goede ervaring die ik met je heb, richt ik mij op jou expertise. Kan ik met behulp van hypnose van het tandenknarsen afkomen?
  Hartelijk dank vast en een fijne dag.
  Debby stoppen met roken

De meningen en ervaringen zijn van cliënten en de resultaten kunnen per persoon verschillen.

Wil je jou succes verhaal ook met ons delen!!


Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met ons privacy beleid